Behulpzaam, betrokken en betrouwbaar

Met veel plezier werkte ik in de zakelijke en financiële dienstverlening, en toch kriebelde het al een tijdje: is dit waar ik écht gelukkig van word?

Na vijftien jaar besloot ik mijn hart te volgen en de post-HBO-opleiding tot mantelzorgmakelaar te volgen.

Zorgen vanuit liefde

De mantelzorg is bekend terrein voor mij. Van dichtbij maak ik mee wat een opgave het is om je leven in balans te houden als er voortdurend veel zorg gevraagd wordt door iemand in het gezin. Ik zie hoe mooi en tegelijkertijd hoe intensief het is om mantelzorger te zijn.

Als beeldmerk heb ik gekozen voor de ijsvogel. Omdat het een prachtige vogel is, met mooi, heldere kleuren. Tegelijkertijd is een ijsvogel haast onzichtbaar en kwetsbaar. Wanneer ziet u nu zomaar een ijsvogel?

Zo kijk ik ook naar mantelzorgers: iemand die vanuit liefde zorgt voor een naaste is een prachtig mens. Tegelijkertijd is een mantelzorger snel geneigd zichzelf weg te cijferen en kan daardoor net zo onzichtbaar zijn als die prachtig ijsvogel. Mantelzorgers staan er vaak alleen voor, terwijl ze hulp en ondersteuning zo goed kunnen gebruiken.

Dat motiveert mij om er voor u te zijn! Als mantelzorgmakelaar ben ik behulpzaam, betrokken en betrouwbaar. Ik help u in uw zoektocht naar meer overzicht, rust en ruimte voor ontspanning. Als u goed voor uw naaste zorg, zorg ik goed voor u!

Ik wil mensen helpen en in hun persoonlijk leven van toegevoegde waarde zijn.

Eerst de mens, dan de regels